Artikelindex

Steun RoSa tijdens de Warmste Week van Music for Life

musicforlifeRoSa steunt Studio Brussel's jaarlijkse actie Music For Life. Je kan echter ook RoSa steunen.

Vind jij ook dat RoSa goed werk doet en wil je onze werking ondersteunen? Dat kan door een plaat aan te vragen via http://dewarmsteweek-dashboard.stubru.be/vraag-een-plaat-aan en RoSa op te geven als het goede doel dat jij het warmste hart toedraagt. Je vindt ons in de lijst onder "cultuur/patrimonium". We beloven dat we met jouw bijdrage verder blijven werken aan kwalitatieve informatieverlening over gender en feminisme.

Meer info: https://dewarmsteweek.stubru.be/  

RoSa's Powersongs

Weet je niet goed welk nummer aan te vragen? Check dan onze lijst van feministische powersongs! De lijst is in alfabetische volgorde op songtitel.

Geen enkele lijst is perfect, dus heb je andere suggesties, een song die echt niet mag ontbreken in deze lijst? Laat het ons dan weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

In het kader van RoSa's actie om meer vrouwen in 'De Tijdloze' van Studio Brussel te krijgen (november 2017), werd ook een Spotify-lijst met suggesties opgesteld. Ook daar vind je heel wat inspiratie.

Leestip: het artikel uit Focus Knack van 1/12/2017: 'Waarom is er voor Adele, Beyoncé en Nina Simone geen plaats in De Tijdloze?'

Ain't No Way To Treat A Lady van Helen Reddy

 

All About That Bass van Meghan Trainor

 

Bad Girls van Lee Hyori

 

Bad Girls van M.I.A

 

Bad Reputation van Joan Jett

 

Been A Son van Nirvana

 

Big Girl (You Are Beautiful) van Mika

 

Bitch van Meredith Brooks

 

Bitch with a Bad Attitude van Saffhire the Uppity Blues Women

 

Born This Way van Lady Gaga

 

Borst vooruit van K3

 

Brave van Sara Bareilles

 

Bust Your Windows van Jazmine Sullivan